Nieuws

Heet van de lastafel!

Next Event: vrijdag 21 april 2017 clubavond met Jeroen. 
HDCZ Swapmeet 2016. Jongs.. wat een geweldige dag! Supergoed weer, veel bezoekers en mede dankzij een leuke groep vrijwilligers (Dank!) is de dag soepel verlopen en had iedereen een fijn hapje te eten en rum voldoen koffie. Erik “op de chopper” van de Grift maakte onderstaand clipje en De Stentor plaatste dit berichtje. RTV ZOo plaatste deze reportage op hun site. We springen er weer positief uit!


BBQ Weekend 2.0. Het BBQ weekend is niet meer, leve het BBQ weekend 2.0! Hier wat pica’s die waarschijnlijk nog niet op Facebook staan [ :-) ]. Enjoy!


Just catching bugs.. Motorfiets’n.. jongs, daar gaat het toch om? Er zijn bijzondere exemplaren te vinden, maar sommige zie je maar eens in je leven en blijven je echt wel bij. Wat te denken van deze BSA met een Kever motor? VonDutch in de bocht, of juist niet op de Bonneville Saltflats. Sinds Discovery ons kennis geeft over de vergeten zaken die te vinden zijn in de achteraf schuurtjes, kelders en zolders zou je denken dat alles nou wel een keer leeggeroofd is, maar heel soms wordt er nog wel eens iets extreem zeldzaams gevonden. Wel eens gehoord van de Brough Superior? Zeldzamer dan tieten op een bowlingbal, maar onlangs kwam er onder een stoffig lapje toch nog wat te voorschijn, bekijk de slideshow van een barnfind van drie van deze machines. We zijn natuurlijk een HDC, maar Indians, ook de nieuwste, waren en zijn nog steeds knappe motori’s. Waar het tegenwoordig gaat om lifestyle en cool zijn ging een motorfiets’n commercial “in the old days” voornamelijk over de kwaliteiten van de aan te prijzen motorfiets. Indian geeft ons hier een kijkje bij de fabricage van hun 80ci motorblok. Vakwerk zeg ik. De laatste.. wat is dom? Dit is dom. Dit ook trouwens. En dit is gewoon eng.


The Making of the clubfoto. Zie de creatieve chaos in minder dan 2 minuten. Speakers aan en dansje doen. En hier dan het resultaat: De Clubfoto 2016! Rechtermuisklik en opslaan als kiezen.. Gewoon op klikken mag ook, maar dan kun je ‘m niet opslaan. Maar eerst.. Homer Louis “Boots” Randolph III.


Federatie Openingsrit 2016. Wat een geweldige dag. Goed voor ons, goed voor de bezoekers en zéér goed voor MS-Express. Prettig geregeld door de vele vrijwilligers. Hebben we al dankjewel gezegd? Bij deze 3 veren in je r##t en een pluim op je helm.. dank voor jullie inzet! Net iets na de middag kwamen de eerste motoren aan en binnen no-time kon je je kont niet keren of je zat klem tussen twee Harley’s. De catering werd weer fijntjes verzorgd door Sander & Co en Bob’s Bike presenteerde zich na de makeover van afgelopen winter. Zelfs de pliesies vonden ‘m mooi. Money & the Man knalde de posters van het plafond en alleskunner Chantal schoot de plaatjes die dag. Bekijk ze hier. Enjoy!


Uitnodiging Paasbrunch Stedelijk Museum. Lang, lang, lang geleden, toen we nog door de Zwolse binnenstad reden bij thuiskomst na een Opening- en Sluitingsrit, een Liberator maar 600 gulden koste en Zwolle een gouden broedplaats was voor kunstzinnige types van allerlei pluimage heeft HDCZ ooit eens samen met galerie het Langhuis samengewerkt aan een project. Om het 50 jarig van Emmanuelshuizen (Het Langhuis) en ons eigen 40 jarig bestaan daarin te vieren zijn we uitgenodigd voor een Paasbrunch op 27 maart (1ste paasdag) in het Stedelijk Museum. Ook omdat we zelf ook van die kleurrijke types zijn natuurlijk. We rijden er met z’n allen vanaf het clubhuis naar toe. En zoals de naam al doet vermoeden ligt het Stedelijk Museum in de binnenstad, een fijne gelegenheid om ons weer eens de Diezerpromenade toe te eigenen.. Wil je meebrunchen? Even opgeven door een mail te sturen. Klik hier voor emailgemak.


Welkom in 2016! We zijn het jaar prima begonnen met de nieuwjaarsreceptie in ons eigenste clubhuus. Uw Webmaster was er helaas niet bij, Mevrouw de Webmaster en ik zaten op 1 januari bij de tandarts vanwege een ontsteking van olympische omvang. Maar het was weer gezellig vernam ik uit betrouwbare bron. Verzorgd door uw Barheren Hans en Hoefnix waren er gezellige dames, schimmige figuren en heren die liever niet op de foto gaan maar toch eigenlijk weer wel.  Tweeduizendzestien min veertig. Het wordt een fijn jaar, ik voel het aan m’n pokkel.


Zoveel verhalen.. ..en niemand om ze écht mee te delen. We weten wat je bedoelt. Info.


3 keer “Je had erbij moeten zijn”. De zéér gezellige Muziekquiz, we moesten diep gaan maar dat is Rock ‘n Roll. De 2 terechte winnaars: K. en DJ Chantage. De Algemene ledenvergadering, nuttig, vlotjes en ‘overzichtelijk’ qua aanwezige leden.. Clublid van het jaar 2015.. roffellll.. Harry from Roalte, voor zijn groene vingers en ‘can do’ instelling. Hulde! Maar dan.. Rock ‘n Roll uit Salland: Friggin’ Tricklebolt live at HDCZ. Ik zeg meer meer meer! Kijk hier hoe gezellig het was.


Muy importante! Zondag 13 december: Algemene Ledenvergadering. Het moment waarop je het bestuur eens live in actie kan zien, je stem kan laten horen en je betrokkenheid kan tonen. Als dat geen win-win situatie is.. We starten om 13:00 uur, open om 12:00 uur. Grote kans op een prettige naborrel en relaxte afpils.


HDCZ Swapmeet 2015. Ge. Wel. dig! Ondanks het miezerige weer was het een geweldige dag met goede stands, prettige mensen, supersfeer en flink wat bezoekers. Las Pica’s aquí!


BBQ Weekend 2015. De foto’s. Kijk nog maar eens goed, volgend jaar zien ze er anders uit..


#Najaarsklusdag. Bijna trending en je ziet het opknappen.


Sluitingsrit 2015. Wat was het koud hè? Ik roep maar wat, want ik heb niet meegereden.. Maar het was koud. Uw onvolprezen Secretaris en zijn charmante vriendin deden multimedia en zetten er een warm muziekje onder (Claw Boys Claw – Zoo). Kiek’n en bewonder’n!


Bieren bij de boer. Dirtdawgs. BBQ. Bikes. Pret. Camping. Vrijstaand toilet. Het is allemaal waar gemaakt. Foto’s hier mien jong.


Onniedan! Foto’s van het éénenvijftigste HDC Twente treffen. Hierrrr. Dubbel dank aan Selfie-queen Erna W. Als vanouds wassie en fijn dat sommige tradities niet verloren gaan.


Just catching bugs – Nu we het toch over motorfietsen hebben.. Wat tickles jouw fancy? Er is namelijk best veel te kiezen tegenwoordig, niet allemaal even stijlvol of zelfs maar functioneel, maar meestal wel te gek om te zien. De hoeveelheid stijlen bijhorende subculturen commanderen elk eigen look (Ruitjeshemd en roest? Kustom Kulture. Smerige spijkerbroek en leren vest? Choppers) en levensstijl, maar gelukkig wel op 2 wielen in ons motorwereldje. Wel eens gehoord van Steam Punk? Fantasy gecombineerd met Science Fiction en dat geeft ons dit soort aparte en coole bikes. Een echt vette stijl is Kustom Kulture, de 50′s, 60′s en 70′s aan elkaar geschroeft. Old School maar dan nog Older, hotrods, lead-sleds en choppers. Mad Magazine en Weird-oh’s bouwdozen. Het verdwijnt nooit. Iets hippers misschien? Bratstyle. Een shop in Japan die kleine Japannertjes cool maakte. Go Takamine, ook bekend van het BMW R NineT project, bedacht het en nu doet iedereen Yamaha’s en Honda’s, maar nooit zwaarder dan 750cc lijkt het. Dat was dan ook lang een magische hoeveelheid cc’s. Custom build choppers, kost een duit of 2, maar dan heb je wel iets fraais, of iets dat helemaal niet lijkt op een chopper, want een echte chopper ziet er zo uit. Zoals ik al zei, keus genoeg. Je kunt legendarisch of legendarisch klassiek, nieuw maar toch retro, of hopen dat dit prototype op de markt komt, of deze Harley 4 cilinder Nova. Legendarisch lomp waren de vroegere Münch-Mammut motoren, een merk dat weer nieuw leven is ingeblazen, nog even lomp trouwens. Een ander herboren merk is Brough Superior, hun nieuwste bike is prijzig, 10-jaar-geen-vlees-op-tafel prijzig. Lawrence of Arabia knalde rond in de Sahara op zo’n oudje. Helden op motoren; Barry -fuckin’- Sheene, Jack Middelburg en Kuifje. Een iets meer lokale held; Gerrit Wolsink, een op Maico’s en Suzuki’s crossende tandarts. Maico’s, vraagt u? Ja, net als Bultaco’s en Husqvarna’s, allemaal fijn voor in de modder. Jongensdromen. Maar.. wat tickled je fancy? Misschien gewoon maar je eigen motortje?


Foto’s HDCZ- en Federatieopeningsrit. Een mooie dag om met z’n alleen een donatie te gaan doen in Garderen. Het was prettig weer, een goede rit en op locatie een prettig bandje terwijl de veurzittert je het geld uit de zak lulde voor de Stichting ALS. Hier alvast wat foto’s!


Foto’s Voorjaarsklusdag. Spijkers, hamers en vis. Op naar de najaarsklusdag!


Cultuurrit. Echt. Cultuur i.p.v. Kulture. Leerzaam weetjewel. 9 mei is de 2de Cultuurrit en dit jaar gaat de rit naar het National Militair Museum in Soest. Dus eerst een fijn eindje rijden en daarna kijken naar grote dingen die boem doen. Vertrek om 10 uur van het clubhuis. Opgeven uiterlijk 2 mei, bij Bestuur, Toercommissie of uw vriendelijke Clubbladmakert. <- Klik om te mailen.


Snertmiddag 2015. Nomnomnom..


Small Town Customs is Open! STC.. Small Town Customs. Dennis Bakker is nu officieel open. De Zéér officiële opening volgt nog en jullie zijn nu al uitgenodigd. Taart! Dennis stuurde me de eerste paar foto’s van z’n nieuwe zaak. Nu weet je waar je met je Shoveltje heen moet.


Our guys up north. Onze club heeft 3 leden in het zeer hoge noorden. Zo hoog dat een zeekapitein er moeiteloos verdwaald. Onofficieel het HDCZ Chapter Groningen, maar verder niet heel erg officieel. Ik was met de wielen van m’n Electra bij Simon Poelma, de Spakenkoning van het hoge noorden. Banden, spaken en wielen, Simon trekt ‘t recht. Hier wat foto’s van wat our guys up north allemaal uitspoken. Over 20 jaar zijn deze motoren barnfinds..


MotoGadgets. Sinds 2003 hakt Jeffery Wardenaar aan de weg in motorland. MotoGadgets in Punthorst is inmiddels een flinke zaak met als specialisatie de legendarische XT500, customs en restauraties. Jeffery kan heel veel in eigen huis en besteed zo min mogelijk uit. If you want it done good.. dat idee. Ik was er afgelopen zaterdag en skoot wat foto’s. Er staan ook Harley’s trouwens, dan weet je dat.


Een paar extra Pica’s Texas Radio. Hierooo! Helemaal onderaan. Dank aan Dennis B.


Texas Radio Live! Swingin’ hard at the Club! Texas Radio rockt de ramen eruit. Foto’s hierooo. Het was sompig gezellig. All smiles.


Erelid 2014! Zondag 14 december hadden we weer de onontkoombare Algemene Ledenvergadering. Helaas zijn ook dit jaar geen olympische records gesneuveld qua opkomst, maar het was wel gezellig achteraf. De belangrijkste nieuwtjes zijn de 2 nieuwe bestuursleden: Sietze Klaver en Greet van Dijk. Greet tijgert al wat langer door de club, Sietze is sinds een jaar of 5 lid en heeft een baard. Dat komt dus goed met die twee. Nu dan.. het clublid van het jaar. Eindelijk de verdiende erkening voor Bennie “Batse” Besten! Held, Doorzetter en niet te beroerd om Sinterklaas en Zwarte Piet rond te rijden op een zeer koude 5 december. Én 25 jaar lid, dus dan meteen maar Erelid. Batse was er stil van. Meer dan verdiend zit z’n erelidmaatschap nu nagelvast aan het clubhuis. En wat geef je de man die alles al heeft? Precies..


Yeee Haw! – The Pictures. Brawlin’ and-a Honky Tonkin’ at the HDCZ Saloon! Here’s the evidence.


Rijzende ster. Onlangs een kijkje genomen bij de verhernieuwbouw van Dennis Bakker’s nieuwe zaak. Vele handen helpen mee en dat is goed om te zien. Dennis heeft strakke en realistische plannen met SmallTown Customs, it’s gonna be rad dude!


Sluitingsrit 2014. Hoe fijn wassie? Hier wat foto’s. Naar verluidt maakt de rijer van de glijer het goed.


2de Clubhuis Klusdag. Zaterdag 27 september gingen 20 paar hands uit de mouws en Koos is een stuntman. Hier de pica’s.


BBQ Weekend – The day after. De foto’s. Beter dan de Fappening.


Van der Kamperen bij de boer. Het enige Hartger treffen ter wereld! 5 juli. Je weet waar.


JoepTjoep. We hebben een Youtube channel. Gewoon, voor de leuk. Met al 3 filmpjes. Als je een filmpje wilt uploaden, laat het me weten.


Weerkomm’n. 50 jaar Twente treffen. Tis wat. Van harte. En het was weer gezellig. Vraag maar aan Jeroen. Hier de foto’s, hier de burnout. Sweet.


Actie! De MAG en de redacties van Bigtwin en KicXstart protesteren zeer krachtig.. Lees verder. Een luide stem tegen het over één kam scheren, en ook nog eens met een veel te brede kam, van vriendelijke motorrijders, bonafide motorclubs en HDC’s.


Motorried’n. 24 mei een toerrit naar het Cuby & the Blizzards museum in Grollo. Meer info hier.


Dirtdawgs. ‘Nuff said brothers, it’s drinkin’ time!


Bugs X. Nieuwe foto’s van de openingsrit, helemoal onderan. Dank aan Lucy. Taxatiedag. In de laatste nieuwsbrief van Bikerpolis.nl is op 3 mei een Taxatiedag aangekondigd. Ik zeg: gaan, je motortje is vaak meer waard dan je denkt. Wel eerst even klant worden :–)


HD Street 500 & 750. Hier meer beeld van de nieuwe Harley-Davidson Street 500 en een review van de Street 750. Volgens HD’s eigen commercial zijn het serieuze chick magnets.


Openingsritten. Foto’s! Van de Federatie Openingsrit en onze eigen Openingsrit. Enjoy!


Afgelast. Harleydag Haarlem. Op last van..


Just catching bugs IX. Nieuwe foto’s van het Oktoberfest in maart. Dank aan Mug. Milwaukee Vibrator. een zoektocht naar deze bijnaam is leerzaam. De Urban Dictionary geeft deze uitleg, deze broeder vindt dit ervan, en dit is een te gekke motorfiets’n fotopagina. Barnfinds. Ze bestaan nog. Hier het artikel over de WLC barn find.


Uitvaart Leo. De opkomst, de stilte, de herrie. Sprakeloos. Hier wat foto’s.


Afgelast. Op last van de Burgemeester en Politie; Motorweekend HDC Liberator.


Just catching bugs VIII. Nu de Teutels wel zo’n beetje zijn uitgekakt op tv is de volgende motorbouwert al een rijzende ster. En niet de minste, Zach Ness, de kleinzoon van Arlen Ness, doet dingen met motoren. Op National Geograpic TV. Legende Opa Ness maakte dit soort potente dingen in de jaren 70/80/90.  Ander Harley. Je doet eens wat anders. Zoals dit. Dit, of dit. Of een straalmotor, ook Harley. Lief. Ah.. wat een schatje.


Oktoberfest in maart. Het was weer gezellig. Hier de kortste sfeerimpressie ever.. Zum woll undzo.


Holy Harley Batman! Zette de Paus een paar weken geleden z’n Harley nog op Marktplaats, nu heeft hij ‘m, ondanks de crisis, toch verkocht. Met een winstmarge van olympische omvang. En met goede reden; van een oud mannetje geweest, altijd binnen gestaan. Eerste eigenaar. Niet onbelangrijk bij de aanschaf van een motorfiets. Gelukkig gaat het naar een goed doel. Hulde. Snertmiddag De foto’s van een geslaagde Snertmiddag. Smakelijk! Superrally 2013. Hét boek, met de foto’s. Hebben is bestellen. Hier.


Just catching bugs VII. De Algemene ledenvergadering ging vlotjes gezien het handjevol leden dat de moeite had genomen om op te komen dagen. Na het afsluiten van 2013 volgde de uitreiking van de oeuvreprijs aan Martin G., en Dennis B. mocht als kersvers Lid van het Jaar z’n naambordje op de HDCZ Wall of Fame schroeven. Brainbucket. Als je ook buiten Italië echt voor lul wilt rijden. Dom. En dit is gewoon dom.


Parishellum live. Feestavond Pica’s! Erna W. stond er weer bovenop. Bekijk ze hier >>


Just catching bugs VI. (Voorlopig) geen APK voor motoren. Dat is goed nieuws. Zij het voorlopig. Dat is echter pas in 2022. Da’s nog 8 jaar en 12 dagen jongúh! Hulde aan de MAG en de actievoerders die te Brussel trokken om Boe! en Nee! te roepen. Ben jij al lid? Vehikel was beter dan de eerste beurs in de IJsselhallen. Persoonlijk vind ik het erg praktisch, die nieuwe locatie. Er was genoeg te zien, van delicaat horlogemakers gereedschap tot de brommer van Liberace. Hier een hele, hele korte impressie van Vehikel. En óhja.. Dit is Liberace. Feest & Band. Aanstaande zaterdag. Kommieeenbiertjedoen? Deze biker is al onderweg.


Medios sociales. HDCZ doet het op z’n Twitters.


Bluesnight. The pictures. Boom Boom Boom Boom..


Just catching bugs V. Bah. Het motorseizoen 2013 is voor de meesten nu wel ter ziele. Tijd om te poetsen, schroeven, smeren en aandraaien. Tijd voor iets anders dachten ze bij Harley®, en brengen 2 andere modellen uit; De 500cc en 750cc “Street” bikes. Yep.. 500cc. Echt. Urban, dus een moderne lanesplitter. Deze kunstjes zullen ze er niet mee doen. Is weer eens wat anders dan een burnout. Deze gast heeft z’n dag niet. En Deze dingen gebeuren mij nou nooit..


Club HDCZ schudt het huis! Far out & really neat. Club HDCZ’s first Boogie & Disco night swong de pan uit. Last van m’n poten. Pica’s hierrr.


Piep! HDCZ nu ook te volgen op de Twitters via de interwebs! Volg @HDCZ038.


Just catching bugs IV. HDC ‘t Centrum had weer een te gek treffen in Maarsseveen dit jaar. Het was gezellig. Misschien te gezellig… Binnenkort meer foto’s, ook van motoren.. Swapmeet. De swapmeet bij het American Motorcycle Museum in Raalte was een goed bestede zondag. Rond het American Motorcycle Museum stond een klein kapitaal aan fijne ouwe zooi. Foto’s! Vehikel. De organisatie van de Vehikel beurs is positief over de locatie in Zwolle en ze komen terug, maar wel iets anders. 2 in plaats van 3 dagen ouweautomotorbrommerbeurs. 14 en 15 december a.s. is het weer feest in de IJsselhallen. Lees ‘t hier.


#ennogmeerfotoos! Meer foto’s van het BBQ weekend, de Twente rally en het superfeestje bij Elise en Marcel.


#nogmeerfotoos! Maar dan van de openingsrit. Enjoy!


BBQ Weekend! Pics or it didn’t happen! De eerste foto’s van het BBQ weekend staan erop. Het was gezellig en de omzet van kamillethee daalde tot een dieptepunt. Heb je ook foto’s van ons theekransje in de polder? Stuur ze me op astoeblieft!


Just catching bugs III. Vehikel was in Zwolle. 3 dagen Dolle ouwemotorautobrommerpret, met steile wand. De eerste keer in Zwolle, klein maar goed. Hopelijk komt er een vervolg. Ik heb leuk gescoord in ieder geval. XR1200. Onlangs kondigde Harley-Davidson aan dat de XR1200 uit productie gaat. Da’s jammer en tis te hopen dat de jongens van de AMA Pro XR1200 Series genoeg spares hebben, er gaat nog wel eens wat mis. Priegelwerk Petje af voor zulk vakmanschap, een mini Knucklehead. Eindelijk.. Dan toch maar want ‘t werd wel tijd. Een paar nieuwe foto’s. Van ons Octoberfest in maart. Enjoy.


NEE! APK voor motoren. Het is er door. Door als in: je strot geduwd. Zinloos en betuttelend. Hopeloos is het nog niet, de MAG en de FEMA blijven terug duwen. Ze verdienen onze steun. Door lid te worden van de MAG steun je gelijk de FEMA. Doe ‘ns boos en zeg nee.


Clubfoto! Nu ook in kleur! Al jullie bleke bekkies nu ook in kleur.


Lakker pruttel’n Van legergroen tot Ferrarirood, van strakke bak tot olieboot. Als ie van voor 1964 is ben je welkom bij “The Silent Grey Fellows” 10th Anniversary International Meeting. Moet u nog ver meneer?


Clubfoto! Ladies and Gentlemen.. we got him. De HDCZ clubfoto 2013. Klik hier! Of hier! Hier mag ook! Foto bewaren? Rechtermuisklikkoppelingopslaanals op 1 van de links. Zoals deze.


Just catchin’ bugs. Na de Superrally van me afgestoft te hebben en m’n motor nog op een olieboot lijkt kunnen we de tent alweer uitkloppen voor de rally van HDC Twente. Altijd pret en maar een uurtje rijden. Jesse James. U weet wel, die bouwert van vette choppers. Hier het interview met America’s Judge Howard Stern over onder andere het akkefietje met Bombshell Mcgee. Is wel ff 90 minuten, maar een dikke aanrader om te kijken. 15 juni organiseert MC Motorhead uut Hengelooo hun 2de Pokerrun, opbrengst zal naar Stichting De Opkikker gaan. Binnenkort foto’s van de Supperrally ennn.. ik heb een nieuwe helm. Happy.


Jammerrrr II. Harley-Davidson® zet voor 2014 een paar modellen aan de straat. Jammer van de XR1200. Nu de hele wereldeconomie weer richting de jaren dertig holt heb je maar zo kans dat ze volgend jaar weer Liberators gaan maken. Ik ben voor.


Wil je iets anders dan WimLex & Max? Dan is dit je kans. Dinsdag 30 april organiseert HDC Haguelands ook dit jaar weer de Queensday Rideout in Scheveningen. Is meteen een mooie kans om wat frisse zeelucht te happen en een beetje kleur op je bleke bekkie te krijgen. Oh ja.. Leve de koning!


Clubhuis Klusavonden

De Klusavonden starten weer. De eerst volgende klusavonden die bekend zijn: elke maandagavond vanaf 11 maart tot en met 1 april. We starten om 19:30 uur.
Ons fraaie clubhuis is nog niet helemaal af, en er moet ook e.e.a. aan onderhoud gepleegd worden. Met z’n allen de handen uit de mouwen! Kom langs en grijp een hamer. Kijk wel een beetje uit voor je vingers.


Fotoboek Superrally 2012 Ballenstedt

Van Ulf, van de HDC Zweden ontving een bericht dat het fotoboek van de Superrally 2012 in Ballenstedt klaar en te bestellen is. Het boek is te verkrijgen via beatriceengman.com waar ook de fotoboeken van voorgaande SR’s te krijgen zijn. Misschien sta je er wel in met je dikke jodokus.


Hoi.


Ook in 2013 zijn er weer klusmiddagen en avonden.

Binnenkort zijn de nieuwe plannen en data bekend en te zien op de website. Help mee om het clubhuis volledig afgebouwd te krijgen en in goede staat te houden zodat we er nog jaren van kunnen genieten! Kom dus naar de klusavonden, we starten om 1930uur. Binnekort de nieuwe data in de agenda. klik hier om de klussenlijst van het clubhuis te bekijken.


Club nieuwsGeen nieuws is goed nieuws..


Club commissies nieuws

Het motorseizoen zit er (wat onze club betreft) officieel op. Afgelopen zondag was de sluitingsrit die ons over de mooie Veluwe leidde . Een mooie rit in goed gezelschap. Ca 45 rijdende leden en vrienden van de club die zich niet hadden laten afschrikken door de ietwat sombere weersverwachting. De toercommissie had de zaken weer goed voor elkaar en ook de gehaktballenna terugkeer in het clubhuis waren goed te pruimen. Alle vrijwilligers deze dag: bedankt namens de deelnemers!

Federatie nieuws

 


Federatiemagazine

Via de link www.fedmag.eu kom je uit bij het digitale magazine van de federatie. Als je onder “archief” kijkt vindt je een handig boekwerkje terug met daarin de adressen en telefoonnummers van (bijna) alle officiële en niet-officiële H-D dealers en workshops. Veel leesplezier!


 

HARLEY-DAVIDSON NIEUWS

H-D zal in 2013 enkele jubileum uitvoeringen uitbrengen t.g.v. het 110 jarig bestaan. Ook zullen er diverse evenementen binnen en buiten Europa georganiseerd gaan worden.